LovelyCloud
Dè Digitale Tijdcapsule

WAT WIJ DOEN.
Wij helpen mensen verbinden en herinneren met behulp van een mobiele app. De app is  digitale tijdcapsule waarmee je eenvoudig een moment opname, herinnering of persoonlijke videoboodschap vastlegt en deelt met je dierbaren op een moment in de toekomst en op locatie. 

DE APP.
De bèta app van LovelyCloud is binnenkort beschikbaar voor iPhone gebruikers. Naast deze consumentenvariant, ontwikkelt LovelyCloud momenteel een app speciaal voor bedrijven. Deze app helpt uw organisaties zich te onderscheiden en levert een bedragen aan uw bedrijfsdoelstellingen. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een demo aan!


DÉ DIGITALE TIJDCAPSULE.

In slechts 4 stappen stuur je jouw momentopname, 
persoonlijke videobericht of herinnering naar de toekomst!

 


DATUM, TIJDSTIP & LOCATIE.
LovelyCloud stuurt de video naar je dierbaren op de door jouw gekozen datum en tijdstip. Wanneer je aan je bericht een locatie toevoegt, krijgen je dierbaren de opdracht om naar de opgegeven locatie te gaan om daar de video te bekijken! 


BINNENKORT.
dfafafdaf

LOVELYCLOUD EVENT. Met LovelyCloud - Event bezorg je dierbaren een onvergetelijke ervaring. Of het nou om een bruiloft, verjaardag, of jubileum gaat. Leg memorabele momenten vast in de vorm van een korte video en plaats de video in de digitale tijdcapsule. 

Kies ervoor om aan de video een locatie toe te voegen. Bijvoorbeeld de plek waar de video is opgenomen. Verras je dierbaren in de toekomst en geef hen (en jezelf) een LovelyCloud-video cadeau! 

Demo aanvragen

LOVELYCLOUD LEGACY. Met LovelyCloud - Legacy blijf je met je dierbaren in verbinding. Ook wanneer je er niet meer bent. Bezorg ze een bijzonder moment door ze een betekenisvolle en tastbare (video)herinnering te sturen. Bijvoorbeeld op een verjaardag.

Kies ervoor om een locatie toe te voegen aan je persoonlijke videoboodschap. Zoals een locatie die voor jou en je dierbaren een speciale betekenis heeft. 

Demo aanvragen

PROMOTIEVIDEO LOVELYCLOUD - LEGACY.

HET VERHAAL.

Emma wordt 18 jaar en ontvangt een e-mail van LovelyCloud met daarin de boodschap dat haar moeder een videobericht voor haar heeft klaargezet. Haar moeder is inmiddels overleden, maar heeft 11 jaar geleden een videobericht opgenomen, omdat zij toen al wist dat ze ernstig ziek was en de 18e verjaardag van Emma niet meer zou meemaken.

 

De moeder van Emma heeft de video klaargezet op een locatie waar zij en Emma vroeger vaak kwamen en mooie momenten hebben beleefd. De locatie heeft daardoor voor moeder en dochter een speciale betekenis. Om de video van haar moeder te bekijken gaat Emma naar deze locatie toe. Op het bankje waar zij vroeger vaak samen met haar moeder zat, bekijkt ze de video...

CONTACT.

Meer weten over LovelyCloud of heb je vragen / opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag!


LovelyCloud Appstore