LovelyCloud
Verbinden en herinneren

WAT WIJ DOEN.
Wij helpen mensen verbinden en herinneren door middel van een mobiele app. Met app van LovelyCloud leg je eenvoudig een herinneringsvideo of persoonlijke videoboodschap vast die je vervolgens kunt delen met je dierbaren op een moment in de toekomst en op locatie. 

DE APP.
LovelyCloud is binnenkort beschikbaar voor iPhone in de Appstore, maar je kunt de app nu al testen. Meld je snel aan via het formulier onderaan de pagina en ontvang een e-mail met downloadinstructie. De app is momenteel alleen beschikbaar voor iPhone (iOS).


Herinneringen herbeleven met een herinneringsvideo
Leg memorabele momenten vast in de vorm van een korte video en laat LovelyCloud jou en je dierbaren deze herinneringsvideo ergens in de toekomst toesturen. Bijvoorbeeld over 5 jaar. Blik samen terug en laat elkaar die herinnering op locatie herbeleven met behulp van de locatie-functionaliteit. Kortom, verras je dierbaren en geef hen (en jezelf) een herinneringsvideo cadeau! 

Geschikt voor o.a. een verjaardag, bruiloft, jubileum of vakantie

In verbinding blijven met een persoonlijke videoboodschap
Laat je dierbaren zien hoe blij je met hen bent en blijf met ze in verbinding, voor altijd. Ook wanneer je er niet meer bent. Bezorg ze een bijzonder moment door middel van een betekenisvolle en tastbare (video)herinnering.

MELD JE AAN.

De app wordt momenteel uitgebreid getest en we kunnen jouw hulp daar hard bij gebruiken! Je kunt je via het formulier eenvoudig aanmelden om de app gratis te testen. We zijn erg benieuwd naar je feedback. 

Na aanmelden ontvang je binnen enkele dagen een mail met meer informatie!


LovelyCloud Appstore